Düzce Ticaret İl Müdürü Ziyareti

12.10.2018

Düzce Ticaret İl Müdürü Ziyareti

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant ve Sayman Üye Oğuzhan Yemenici Düzce Ticaret İl Müdürü Çiğdem Acar’ ı mekânında ziyarette bulundular.

Ziyarette Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Pazvant, hayırlı olsun dileklerini ilettiler, hem de ortak yapılacak çalışmalar için görü alışverişinde bulundular.

Acar; “Akçakoca’da hem şirketlerimizle hem tüketicilerimizin korunmasıyla alakalı, hem kooperatiflerimiz hem de tacirlerimizle alakalı işbirliği içerisinde olacağız ama daha çok çözüm odaklı çalışacağız. Sorun üretmektense, daha iyi nasıl çözüm üretebiliriz, çalışmalarımızı daha iyi nasıl sürdürebiliriz bunun çabası içerisinde olacağız “ dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundular.