Pazvant, Üniversite Öğrencilerinin Sorunlarını Dinledi

30.10.2018

Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesi öğrencileri Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N.Pazvant ile bir araya geldi.

Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Dç Dr. Muammer Mesci ile Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Seyda FAİKOĞLU’ nun ev sahipliğinde Öğrenci toplulukları ile gerçekleşti.

Toplantıya katılan öğrenciler, yurt ve barınma sorunlarından, ev kiralarının yüksek olmasına alternatif eğlence mekanlarının olmaması ve yetersiz kültür-sanat etkinliklerinden söz ettiler. Bireysel girişimciliklerinin önünün kapatılmaya çalıştığını söyleyen bazı öğrenciler, Akçakoca’nın turizm sezonunun 2 ay gibi kısa bir süreye sığdırıldığını, turizmde alternatif modeller üzerine çalışmalar yapılmasının da gerekli olduğunun altını çizdiler.

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvant, topluluk üyesi öğrencilere girişimcilik ve iş fırsatları konusunda incelikli bilgiler verdi. Akçakoca’da üniversite öğrencisi sayısının zamanla çoğalmasıyla kaynaşma ve diyalog imkanlarının giderek azaldığını belirten Başkan Pazvant, her şeye rağmen ATSO olarak öğrencilerden gelen her türlü talebi karşılamaya çalıştıklarını söyledi.