Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant' ın 10 Kasım Mesajı

09.11.2018

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet N. Pazvant, Atatürk’ün vefatının 80. yıldönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Türk iş dünyası adına ülkemize olan inancımızı, hizmet etme ve sahip çıkma kararlılığımızı bir kez daha yineliyoruz” dedi.​

Pazvant mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Atatürk'ü ebediyete uğurladığımız günün 80. yıldönümünde, O’nu saygıyla, minnetle ve şükranla bir kez daha anıyor, Türk iş dünyası adına ülkemize olan inancımızı, hizmet etme ve sahip çıkma kararlılığımızı bir kez daha yineliyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Tüccar, Milletin emeği ve üretimini kıymetlendirmek için eline ve zekâsına emniyet edilen ve bu emniyete liyakat göstermesi gereken adamdır” sözünü şiar edinerek, bu düsturla, O’nun çizdiği yolda, güvenine layık olmak amacıyla başladığımız işleri hedefe ulaştıracağımıza yürekten inanıyorum.

Bize bıraktığı Cumhuriyeti, ilke ve hedefleri doğrultusunda güçlü kılmak ve Türkiye’yi daha ileri seviyelere ulaştırmak için çabamız artan bir güçle devam edecektir.

Biz Türkiye’ye inanıyoruz. Ülkemize hizmet etmeye kararlıyız. Milletimizin çağdaş dünyada saygın bir yer edinebilmesi için, yorulmaksızın gayret etmek, çalışmak ve üretmekle sorumlu olduğumuzun bilincindeyiz.

Türk iş dünyası olarak, ülkemizin aydınlık geleceğine olan inancımızı ve müreffeh bir Türkiye konusundaki kararlılığımızı bir kez daha vurguluyor, Büyük Atatürk’ün yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.”