"Sakaryanın Yıldızlari" Ödül Törenine katılım sağlandı

24.12.2018

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet N.Pazvant TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlemiş olduğu "Sakaryanın Yıldızlari"adlı Ödül Törenine katılım sağladı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Sakarya Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası ile Akyazı Ticaret Borsası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Sakarya’nın başarılı iş insanlarının ödüllendirildiği törende bir konuşma yapan Hisarcıklıoğlu, üretim ve ihracatla Türkiye’yi de büyüten kentin, 51 ilin toplam ihracatından daha fazla ihracat yaptığını dile getirdi. Hisarcıklıoğlu sıkıntıları aşılması noktasında istişare ve ortak aklın önemi üzerinde durdu.​

Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni; TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayır, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Akgün Altuğ, Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinası Bayraktar, Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Erhan Yenice ile çevre il ve ilçelerden oda borsa başkanları ve meclis üyelerinin katılımıyla Sakarya Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada Sakarya’nın nasıl geliştiğini yakından takip ettiğine değinerek, “Türkiye’nin en büyük 1000 sanayi kuruluşu içinde, Sakarya’da bulunanların sayısı, 10 sene önce 9’muş, şimdi 13’e yükselmiş. Bunu sizler, Sakaryalı girişimciler, tüccar ve sanayiciler sağladı. Hepinizle iftihar ediyorum” dedi. Kendisini gururlandıran bir başka tablonun da ödül törenini oda ve borsaların birlikte yapması olduğunu ifade eden Hisarcıklıoğlu Sakarya’daki birlik ve beraberlik tablosunu övdü.