Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesinde Hamsi Festivali Düzenlendi

27.12.2018

Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesinde Hamsi Festivali Düzenlendi

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası, Akçakoca Belediyesi ve Akçakoca Kaymakamlığı’ nın katkılarıyla, Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından düzenlenen Hamsi şenliği yapıldı.

Düzce Üniversitesi  Akçakoca Yerleşkesi  Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesinde   düzenlenen hamsi festivalinde, öğrencileri yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk, Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar, Odamız Başkanı Mehmet N. Pazvant, Dekan Mehmet Akif Öncü ve çok sayıda öğretim görevlileri ile birlikte horona katılarak, öğrencilerle birlikte horon oynadı.

Etkinlikle ilgili olarak Odamız Başkanı Pazvant;

Güzel bir etkinlik olduğuna dikkat çeken Pazvant “Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencilerine bir hoş geldin organizasyonu yapmayı düşünüyorduk. Rektör hocam ve Dekan hocam da sağ olsunlar böyle güzel bir organizasyon sağladılar. Bütün Siyasal Bilgiler Fakültesi bölümlerinde bu şekilde özel günler ve etkinlikler varmış, biz de bu geleneği Akçakoca olarak devam ettirmek istedik ve hamsi şenliği düzenledik. Katılım çok güzel, hocalarımız memnun, öğrencilerimiz de eğleniyorlar. Katılımları için herkese teşekkür ediyoruz.”  dedi.