Odamız çalışmaları çerçevesinde oluşturulan Akçakoca İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ilk tapusuna kavuştu.

06.02.2019

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant Akçakoca İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile yaptığı açıklamada;

“Göreve geldiğimiz günden bu güne çalışmalarına başlamış olduğumuz Organize Sanayi Bölgesinin ilçemize kazandırılması için,  Odamız çalışmaları nezdinde 2017 yılında 335 sicil numarası ile Akçakoca İhtisas Organize Sanayi Bölgesi adıyla kazandırılmıştır.

O günden bu güne çalışmalarına devam ettiğimiz OSB mizin bu gün, mülkiyeti hazineye ait iken 4652 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanunun 4. Maddesi uyarınca Organize Sanayi alanı olarak kullanılmak üzere bedelsiz olarak Akçakoca İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tüzel kişiliğine devredilerek ilk tapusuna sahip olmuştur.

İlçemize hayırlı olmasını diler çalışmaların en başından bu güne bize desteklerini esirgemeyen başta eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlü ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ na, Düzce Valimiz Dr. Zülkif Dağlı’ ya, İlçemiz Kaymakamı Yasin Öztürk, İlçemiz eski Kaymakamı Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, Belediye Başkanımız Cüneyt Yemenici ’ye ve ayrıca emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”